Fraaie uitoverwinning voor KFC Hamont 99 B

Olaf Janssens
KFC Hamont 99 B speelde op zondagmiddag uit bij Calcio Genk. De thuisploeg kon met 9 op 12 een fraai rapport voorleggen. Hamont B verloor enkel de openingsmatch tegen titelkandidaat Achel B, en daarna gingen de resultaten in stijgende lijn.
Die werd verdergezet tegen Calcio: Olaf Janssens scoorde halfweg de eerste helft de 0-1 en verdubbelde de voorsprong naar 0-2 kort na de pauze. T1 Bert Kees viel in tijdens de toegevoegde tijd van de 2e helft en scoorde in de 100e (!) minuut de 0-3.
Hamont B heeft zo al 10 punten verzameld en is op kousenvoeten opgeklommen naar een gedeelde 4e plaats in de rangschikking. De volgende tegenstander is Racing Peer B, 3e in de rangschikking met 12 punten. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 4 oktober om 18u op ‘t Leeuwke.