Nieuws

KFC Hamont 99 B verliest thuis van Racing Peer B

Milan van Gennip
KFC Hamont 99 B ontving op zaterdag Racing Peer B. Hamont kon met een 10 op 15 een goed rapport voorleggen, Peer met een 12 op 15 nog ietsje beter. Hamont begon prima aan de match, resulterend in een doelpunt van Milan Van Gennip na een halfuur voetballen. De stand aan de rust was 1-0.
Racing Peer begon goed aan de tweede helft en scoorde al snel de gelijkmaker via Creemers. Geraerts bracht de bezoekers op voorsprong met nog twintig minuten op de klok. Hamont drong in het slotkwartier nog fel aan maar zag de gelijkmaker van Milan Van Gennip afgekeurd worden voor buitenspel. Eindstand 1-2. Opvallend nog: alle vijf de gele kaarten werden in het slotkwartier getrokken.
Volgend weekend speelt Hamont B op zondag de derby bij Sparta Lille, dat geen al te beste seizoensstart maakte.