Eerste B wint derby

Oskar de Waal
KFC Hamont 99 B maakte op zondagnamiddag de op één na kortste verplaatsing van het seizoen, naar de Bosuil in Lille. Sparta was de gastheer en had vorige week voor het eerst dit seizoen gewonnen. Hamont B had na 3 overwinningen op rij nog eens verloren. Tijd voor sportieve revanche dus. Na een halfuur spelen scoorde Milan Van Gennip de 0-1, wat meteen ook de ruststand bleek.
Direct na de rust verdubbelde Oskar De Waal de voorsprong tot 0-2, voor Oskar het eerste doelpunt van dit seizoen. Trippaers lukte de aansluitingstreffer op 20 minuten van het einde maar invaller Zine-Eddine El Asri telde met twee doelpunten in evenveel minuten de thuisploeg helemaal uit. Lekkere invalbeurt zo 🙂

KFC Hamont 99 B verzamelde nu in totaal 13 punten en staat daarmee 6e in de rangschikking. Volgende week zaterdag om 18 uur wordt thuis tegen hekkensluiter Park Houthalen B gespeeld.