Seniors

KFC Hamont 99 B wint vlot van hekkensluiter

Milan van Gennip
KFC Hamont 99 B ontving op zaterdagavond Park Houthalen B, de hekkensluiter van de reeks. Park had de speeldag ervoor een eerste puntje behaald met een knap gelijkspel tegen Racing Peer B. Hamont had toen met ruime 1-4 cijfers gewonnen bij de buren van Sparta Lille en had de weg naar het doel dus gevonden.
Dat bleek tegen Houthalen niet anders, al duurde het tot minuut 20 eer de ban gebroken werd door Viktor de Waal. Milan Van Gennip verdubbelde op het halfuur tot 2-0, maar Jaskulski lukte vrijwel onmiddellijk de aansluitingstreffer. Milan stoomde echter door en legde de 3-1 ruststand vast.
Kort na de pauze werd Park helemaal tegen de touwen geslagen met doelpunten van Tijl Doms en een derde treffer van Milan Van Gennip. Die zit intussen aan 7 doelpunten in seizoen 2024-2025. Invaller Dieter Thys prikte de 6-1 eindstand tegen de netten in een slotfase waar Hamont voldoende kansen had om de score verder uit te diepen.
Deze ruime thuisoverwinning houdt KFC in het zog van de top van de rangschikking. De volgende tegenstander vinden we in de staart van de competitie: Helson B is gastgever op zaterdag 26 oktober.


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.